Hava Durumu

İnce "Apoletlerini Sökeceğim" Demişti! Erdoğan, Eşini Yargıtay Üyesi Olarak Atadı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "Apoletlerini sökeceğim" sözlerinden sonra gündemde olan 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in eşi Ferhan Temel Yargıtay üyesi olarak atandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnce "Apoletlerini Sökeceğim" Demişti! Erdoğan, Eşini Yargıtay Üyesi Olarak Atadı
 "Apolet sökme" tartışmalarıyla gündemde olan 2. Ordu Komutanı İsmail MetinTemel'in eşi Ferhan Temel Yargıtay üyeliğine atandı.

"YARGITAY ÜYESİ 3 KADINDAN BİRİ KORGENERAL TEMEL'İN EŞİ"
112 yeni yüksek yargı üyesi arasında sadece 3 kadın bulunuyor. Bunlar arasında dikkat çekmeyen ve gündeme gelmeyen öyle bir isim Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin "Apolet sökme" tartışmalarıyla gündemde olan 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in eşi Ferhan Temel.

YARGITAY 3. HUKUK DAİRESİ TETKİK HAKİMLİĞİ YAPTI

Yeni Yargıtay üyesi Ferhan Temel 1963 doğumlu. 1984 Ankara ÜniversitesiHukuk Fakültesi mezunu olan Temel, göreve Kayseri hakim adayı olarak başladı. Kars Aralık Cumhuriyet Savcılığı ve Kayseri Tomarza Hakimliğinin ardından da Yargıtay 3. Hukuk Dairesi Tetkik Hakimliği yaptı.
YENİ KARARNAMEYLE YARGITAY ÜYESİ OLDU

25 Mart 2016 kararnamesi ile Yargıtay Tetkik Hakimliğinden Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığı'na atanan Temel, dünkü kararnameyle yeniden Yargıtay'a, ama bu defa üye olarak döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.