Hava Durumu

İran'da Düşen Jette Ölen 9 Kişiye Veda! Lianna ve Eda İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

İran'da düşen jette ölen 9 kişi için bugün veda günü. Lianna Hananel ve Jasmin Buruh toprağa verilirken, Eda Uslu, Ayşe And, Aslı İzmirli ve Melike Kuvvet için cenaze töreni düzenlendi. Törende gözyaşları sel oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İran'da Düşen Jette Ölen 9 Kişiye Veda! Lianna ve Eda İçin Cenaze Töreni Düzenlendi
 Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hananel, Eda Uslu ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek. İlk olarak Lianna Hananel için Ulus'taki Musevi Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törenin ardından toprağa verildi.

LİANA VE JASMİN TOPRAĞA VERİLDİ

1 çocuk annesi Liana Hananel için Ulus Musevi Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Hananel, cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Jasmin Baruh için Aşkenaz Musevi Cemaati Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Baruh, cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
KABİN MEMURU EDA'NIN ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İran'da düşen jette hayatını kaybeden 41 yaşındaki kabin memuru Eda Uslu için cenaze töreni düzenleniyor. Uslu'nun tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze töreninin düzenleneceği Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'ne getirildi. Burada Uslu'nun annesi, kız kardeşi ve ağabeyi taziyeleri kabul etti. Acılı ailenin tabut başında uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü. Uslu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

AYŞE VE ASLI İÇİN ZİNCİRLİKUYU'DA ORTAK TÖREN

Ayşe And ve Aslı İzmirlinin cenazeleri saat 12.00 sıralarında Zincirlikuyu Camii'ne getirildi. Cenaze aracından indirilen Ayşe And'ın tabutuna annesi Ayşıl Eke de gözyaşları içinde omuz verdi. Tabutu musalla taşına kadar omuzlarında taşıyan anne, uzun süre tabuta sarılarak ağladı.

Aslı İzmirli'nin tabutunun başında da annesi annesi Gülay ve babası Coşkun İzmirli bekledi. Anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Her iki arkadaşın tabutları yan yana konuldu. Cenaze namazları kılanan Ayşe And ve Aslı İzmirli, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlıklarında toprağa verilecek.

MELİKE KUVVET'İN TABUTUNA PİLOT TULUMU KONULDU

Kaza yapan özel jetin ikinci pilotu Melike Kuvvet'in cenazesi, memleketi Konya'da kaldırılıyor. Kuvvet'in tabutunun üzerine binbaşı rütbesi olan pilot tulumu bırakıldı.

ZEYNEP COŞKUN YARIN BURSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

 Zeynep Coşkun yarın Bursa'da defnedilecek. Düşen jette hayatını kaybeden kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesi için kimlik tespit çalışmaları ise İran'da sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.