Hava Durumu

İYİ Parti Başkansız Kaldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından İYİ Parti'li Koray Aydın, "Aday olmayı düşünen kimse yok" sözleriyle İYİ Parti'nin kongre öncesi lidersiz kalacağının işaretini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İYİ Parti Başkansız Kaldı
 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran seçimlerinde yaşanan başarısızlık sonrası "Sorumlu benim, gereği yapılacak" dedi ve olağanüstü kongre kararı aldı.

"KURULTAYDA ADAY OLMAYACAĞIM"

 Olağanüstü kongre kararı sonrası, yeniden genel başkan adayı olmayacağını söyleyen Akşener, "Kurultayda aday olmayacağım, aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

"ADAY OLMAYI DÜŞÜNEN KİMSE YOK"

 Akşener'in olağanüstü kongre kararı sonrası genel başkan adaylığı için açıklama yapan İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın ise, "Aday olmayı düşünen kimse yok. Cesaret edebilecek biri olduğunu düşünmüyorum" sözleri ile Akşener'in yeniden genel başkan olması yönünde bir çağrıda bulundu.

GENEL BAŞKANLIK ÖN PLANA ÇIKAN İSİMLER

 İYİ Parti'de olağanüstü kongre kararı sonrası bir lider eksikliği yaşanıyor.Ancak olağanüstü kongrede şimdilik bir aday çıkmasa da ilerleyen günlerde Ali TürkşenÜmit ÖzdağLütfü Türkkan, Koray Aydın, Musavat Dervişoğlu gibi partinin önde gelen isimlerinin bu sorumluluğu alabileceği iddia edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.