Hava Durumu

İYİ Parti Nilüfer Teşkilatı İftar’da Buluştu.

Yoğun geçen 31 Mart yerel seçimlerinin ardından gelen Ramazan ayını fırsat bilerek İYİ Parti Nilüfer teşkilatı iftar yemeğinde buluştu. Orhaneli yolunda bir mekanda gerçekleşen iftar yemeğinde açılan oruçların ardından gündem yine doğal olarak seçimlerdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2019 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2019 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İYİ Parti Nilüfer Teşkilatı İftar’da Buluştu.

CHP ile İttifak yaparak girilen seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediye başkanlığını kıl payı kaçırılmasına karşın Nilüfer ilçesinde ittifak adayının kazanması İYİ Parti Nilüfer teşkilatının başarılı bir seçim dönemi geçirdiği iddia ediliyor. İYİ Parti Nilüfer ilçe başkanı Levent Öncü düzenledikleri iftar yemeğinde partili arkadaşlarımız ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek; “31 Mart yerel seçimlerin ardından İYİ Parti Nilüfer ailesi olarak, yönetici arkadaşlarımız ve iştirak eden vatandaşlarımız ile orucumuzu birlikte açmak ve siyasetteki son gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya geldik. Yoğun geçen seçim çalışmalarının ardından eriştiğimiz mübarek Ramazan Ay’ının tüm halkımıza ben ve ilçe yönetimim olarak hayırlara vesile olmasını diliyorum”

SİYASETİN DİLİ BARIŞ ve KARDEŞLİK OLMALI

Barışı, kardeşliği doyasıya yaşamamız gereken bu mübarek ayda siyasetin dilinin de bu doğrultuda olmasını temenni ediyoruz. Bu akşam oruçlarımızı birlikte açma fırsatı yakaladığımız tüm partili ve katılım gösteren vatandaşlarımızın seçim döneminde emeklerine özel bir teşekkür etmek istiyorum. Bu vesile ile tüm halkımızın yaklaşan Ramazan Bayram'ını kutlarım. Çok sayıda partilinin ve vatandaşın katıldığı iftar yemeğinin son bölümünde 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul seçimleri geceye damgasını vurdu. ADNAN ALP

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.