Hava Durumu

Leyla'nın Katil Zanlısı Kuzenden Tutuklanma Öncesi Dikkat Çeken Sözler: Katilini Beraber Asalım

Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili tutuklanan babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir'in daha önce yaptığı açıklamada "Katili beraber bulalım, beraber asalım" dediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Leyla'nın Katil Zanlısı Kuzenden Tutuklanma Öncesi Dikkat Çeken Sözler: Katilini Beraber Asalım
 Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"BERABER BULALIM, BERABER ASALIM"

Tutuklanan Aydemir daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Eğer bu kadar adaleti istiyorsanız gelin birlik beraberlik olalım, beraber bulalım, beraber asalım ki başka Leylaların canı yanmasın."

HAKKINDAKİ İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Tutuklanan Mehmet Aydemir, sosyal medyada kendisinin suçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Sosyal medyadan benim fotoğrafımı kullanarak 'Katil gözaltında, adalet yerini buldu' gibi paylaşımlar yapılmış. Madem bu kadar adaleti istiyorsunuz, gelin Türkiye Cumhuriyeti olarak birlik olalım, beraber bulalım, beraber asalım ki başka Leylalar'ın canı yanmasın. Yalan yanlış ifadelerle insanları kışkırtmanın bir anlamı yok. Can güvenliğim olmadığı için savcılığa gideceğim ve suç duyurusunda bulunacağım. O paylaşımı yapan her kimse ortay çıkıp, hesap verecekler. Çok ağır küfürler ediyorlar. Ben Leyla'nın amcası değilim. Nihat Aydemir'in amcasının oğluyum" diye konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.