Hava Durumu

Lüks İçinde Yaşıyorlar! Hakan Şükür'ün Tesettürlü Eşi, ABD'de Başını Açtı

FETÖ firarisi Hakan Şükür, ABD'nin San Francisco kentinde eşiyle birlikte görüntülendi. Şükür'ün tesettürlü olan eşinin başını açmış olması dikkatlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Lüks İçinde Yaşıyorlar! Hakan Şükür'ün Tesettürlü Eşi, ABD'de Başını Açtı
 Fetullahçı Terör Örgütü ( FETÖ) firarisi Hakan Şükür'ün  ABD'nin  San Franciscokentindeki lüks yaşamı görüntülendi. Şükür'ün 2012 yılında tesettüre giren eşinin, başörtüsüz olması dikkat çekti.

LÜKS İÇİNDE HAYAT SÜRÜYORLAR

ABD'ye 19 Kasım 2015'de kaçan Şükür'ün, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında  ABD'ye kaçan birçok üst düzey FETÖ üyesi gibi lüks yaşamı dikkat çekiyor.  Türkiye'den  ABD'ye kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşam kuran Şükür'ün halen ailesiyle ikamet ettiği evinin bedelinin, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu görülüyor.  Eylül 2015'ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak gözüküyor.

ABD'DE BAŞINI AÇTI

Öte yandan 2012 yılında tesettüre giren Şükür'ün eşi Beyda Şükür'ün başı açık görüntüsü dikkat çekti. Beyda Şükür, 2012 yılında eşiyle birlikte gittiği  Hac'da tesettüre girme kararı almış ve uzun yıllar başörtüsü kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.