Hava Durumu

Mesut Özil Krizi Sonrası Almanlar, Federasyon Başkanı ve Milli Takım Menajerinin İstifa Etmesini Bekliyor

Alman taraftarlar, Mesut Özil'in milli takımdan emekli olmasının ardından Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Grindel ve Almanya Milli Takımı Menajeri Oliver Bierhoff'un istifa etmesi için çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mesut Özil Krizi Sonrası Almanlar, Federasyon Başkanı ve Milli Takım Menajerinin İstifa Etmesini Bekliyor
  Dünyada büyük ses getiren Mesut Özil olayında Almanya'da da tavırlar gurbetçi oyuncumuzdan yana.

 Almanya kamuoyunca birçok siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi, Mesut Özil'i hedef alan Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel ile Almanya Milli Takımı Menajeri Oliver Bierhoffun istifa etmesi gerektiğini belirtti. Ki o tepkilerden birinde Alman siyasetçi Renate Künast Mesut Özil'i eleştiren Bayem Münih Kulübü Başkanı Uli Hoeness'e ağır ifadelerle yüklendi.

 Hoeness'in geçmişte vergi kaçırma sebebiyle hapis yatmasını hatırlatan Künast "İşlediği suça rağmen, yanaklarını bu kadar şişirip ağız dolusu konuşmamalı" diye konuştu.

ARSENAL'DAN "MESUT'UN YANINDAYIZ" MESAJI

 Mesut Özil'in kulübü Arsenal bir defa daha "Özil'in yanındayız" mesajı verdi. İngiliz kulübün İletişim Direktörü Mark Gonnella "Kulüp olarak, saha içinde ve dışında, daima çeşitliliği savunduk ve buna değer verdik. Bu, kulüp olarak taşıdığımız değerlerin büyük bir kısmını oluşturuyor. Mesut bizim için çok önemli bir oyuncu. Futboluna odaklanması ve başarılı bir sezon geçirmesi için ihtiyacı olan tüm desteği sağlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.