Hava Durumu

NATO'daki Skandala Erdoğan'dan Tepki: Bazı Yanlışları Aptallar Değil Alçaklar Yapar

NATO tatbikatı sırasında Atatürk ve kendisiyle ilgili yaşanan skandala vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı yanlışlar vardır ki bunları aptallar değil ancak alçaklar yapar.'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
NATO'daki Skandala Erdoğan'dan Tepki: Bazı Yanlışları Aptallar Değil Alçaklar Yapar
 Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti Rize 6. Olağan İl Kongresi için geldiği Rize Kapalı Spor Salonu'nun dışında kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "İçeride yapacağımız konuşmayı buradaki dev ekrandan izleme fırsatınız olacak. Kongreden sonra Rize'de yapacağımız bazı görevlerimiz var. Onları yerine getireceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

''NATO SKANDALINI APTALLAR DEĞİL ALÇAKLAR YAPAR''

NATO'daki skandala değinen Cumhrbaşkanı Erdoğan, ''Hem içeriden hem de dışarıdan saldırılara maruz kalıyoruz. Bu saldırılar şahsımıza ve partimize değil, ülkemizedir, milletimizedir. Tüm saldırılara merhum Mehmet Akif'in ifadelerindeki ruhla karşı koyuyoruz: Bu yol hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz. Daha dün Norveç'teki NATO tatbikatında sergilenen terbiyesizliği takip ettiniz. Bazı yanlışları aptallar değil ancak alçaklar yapar. Bu da öyle bir hadisedir. Bu terbiyesizliği NATO içinde varlığını bir süredir takip ettiğimiz çarpık bir bakışın dışa vurumu olarak anlıyoruz." dedi.

''DEĞİŞİM SÜRECİ, İLK DEFA OLAN BİR ŞEYMİŞ GİBİ ALGILANIYOR''

Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Son günlerdeki değişim söylemimizin bazıları tarafından sanki ilk defa olan bir şeymiş gibi algılandığını görüyorum. Halbuki biz, kendimizi sineye çekme, sorgulama işine yeni başlamadık. En başından beri bu anlayışla hareket ediyoruz. Çünkü bizim inancımıza göre Allah'tan başka hiçbir varlık layüsel değildir, sorgulanamaz değildir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.