Hava Durumu

PKK saldırısında yaralanan Uzman Çavuş, şehit oldu

Hakkari'de, 6 gün önce PKK'lı teröristlerce askeri araca düzenlenen, 2 askerin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan Ordulu Uzman Çavuş Salih Altuntaş (24), Ankara'da, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Uzman Çavuş Salih Altuntaş'ın, Ordu'nun Aybastı ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrağı asıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
PKK saldırısında yaralanan Uzman Çavuş, şehit oldu
 Hakkari'de, 9 Temmuz günü PKK’lı teröristlerce uzak mesafeden askeri araca düzenlenen saldırıda Üsteğmen Emre Kargın ile Uzman Onbaşı Hüseyin Mertoğlu şehit oldu, Uzman Çavuş Salih Altuntaş ise yaralandı. Altuntaş, Ankara'da Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Tedavisi süren Altuntaş, bu sabah saatlerinde yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Annesi Sultan ve babası Kenan Altuntaş'a acı haber hastanede verildi.

Bekar olan Uzman Çavuş Salih Altuntaş'ın cenazesinin yarın memleketi Ordu'nun Aybastı ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

ŞEHİT EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Hakkari'de, 6 gün önce PKK'lı teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırıda yaralanan, Ankara'da, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Salih Altuntaş'ın, Ordu'nun Aybastı ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrağı asıldı. Haberi alan komşuları da taziye için eve geldi. 

​Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Milletvekili Şener Yediyıldız ve CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, eve gelerek şehidin amcası Murteza Altuntaş'a başsağlığı dileklerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.