Hava Durumu

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'ndan Kınama ve Başsağlığı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan terörist saldırı ile Şırnak-Cizre’de teröristlerce polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'ndan Kınama ve Başsağlığı
 Türkiye'de yaşanan birlik ve beraberlik ruhundan rahatsız olan terör örgütleri ile bu eli kanlı örgütlerin uluslararası uzantılarının işbaşında olduğuna dikkat çeken TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Ülkemizi hedef alan uluslararası karanlık güç odakları, bir kez daha Türkiye’deki taşeronlarını kullanarak, ülkemizde sürekli bir kaos ortamı yaratmak amacıyla çirkin saldırılar organize etmişlerdir.

Bu saldırılardan bir yenisini, dün Artvin Şavşat’ta yaşadık ve bu saldırıda, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hedef alındı. Bir askerimizi şehit vermenin acısı daha yüreklerimizdeyken, Şırnak’tan bu sabah yeni bir acı haber daha aldık. Şırnak - Cizre’de teröristlerce polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda yine çok sayıda şehit verdik, canlarımızı kaybettik.

Ülke olarak milli birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenmişken yaşadığımız bu çirkin saldırılar, demokratik hukuk devletimizi yıkmayı, milletimizi bölmeyi, ülkemizi istikrarsızlaştırmayı ve geleceğimizi çalmayı hedeflemektedir. Hain terör örgütlerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin hedeflerine asla ulaşamayacaklarını bir kez daha haykırıyor, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunarken, saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.