Hava Durumu

Uçak Kazasında Ölen Liana Hananel'in Tabutuna Matemi Simgeleyen Siyah Örtü Örtüldü

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Liana Kalma Hananel'in tabutunun üzerine matemi temsil eden siyah bir örtü örtüldü. Örtünün üzerinde de Museviliğin sembolü olan davut yıldızı yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Uçak Kazasında Ölen Liana Hananel'in Tabutuna Matemi Simgeleyen Siyah Örtü Örtüldü
 İran'ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde düşen Başaran Holding'e ait özel uçakta hayatını kaybedenlerden Liana Kalma Hananel için, Ulus 1. Mezarlıkta cenaze töreni yapıldı. Cenaze törenine Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva da katıldı. Törende genç kadının yakınlarının oldukça üzgün olduğu gözlendi.

SİYAH ÖRTÜ DETAYI

Törende Liana Kalma Hananel'in tabutunun üzerine matemi temsil eden siyah bir örtü örtüldüğü görüldü. Örtünün üzerinde de Museviliğin sembolü olan davut yıldızı yer aldı.

EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Törenin ardından Hananel'in tabutu omuzlara alınarak defnedileceği mezarlığa götürüldü. Bu sırada Liana Hananel'in eşi Erol Hananel'in gözyaşları içinde tabutu omuzladığı görüldü.​ Liana Hananel Ulus Musevi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EŞİ ACI HABERİ ALINCA BAYILMIŞTI

Ünlü bikini tasarımcısı Liana Kalma, 8 aylık kızını bırakmak istememiş ancak Mina ile çok yakın dost oldukları için geziye gitmişti. Bilişimci eşi Erol Hananel ise acı haberi aldığında bayılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.