Hava Durumu

Yağmur Başladı

Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen yağmur başladı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yağmur Başladı
 İstanbul'da günlerdir devam eden sıcak hava yerini yağmura bıraktı. Öğle saatlerinden itibaren kentin çeşitli bölgelerini yağmur etkisi altına aldı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, başlarına poşet geçirerek sığınacak yer aradı. Bazı vatandaşlar da otobüs durakları ve köprü altlarına sığındı.

ANİ SU BASKINI RİSKİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden sonra  İstanbul  Avrupa yakası ile boğaz çevresinde, akşam saatlerinde sonra il genelinde yerel olarak görülmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Anadolu Yakası başta olmak üzere etkisini arttırması bekleniyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması ve metrekareye 10-40 kg arası yağış düşmesi beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.