Hava Durumu

Yeni Diyanet İşleri Başkanı

Diyanet İşleri Başkanlığı'na atanan Prof. Dr. Ali Erbaş, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada "FETÖ'nün oluşturduğu hasarı onarmak için her zamankinden çok çalışmamız gerekiyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeni Diyanet İşleri Başkanı
 Diyanet İşleri'nde yeni dönem başladı.  Diyanet İşleri Başkanlığı'na atanan  Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Ali Erbaş, devir teslim töreninde konuşma yaptı. Yeni Başkan  Ali Erbaş, "FETÖ'nün genç beyinleri sömürerek, gizemli ve bulanık din anlayışı ile oluşturduğu hasarı onarmak için ümmetin dirilişini sağlamak için her zamankinden daha çok çalışmamız gerekiyor." dedi.

İşte o konuşmadan satır başları:

"Her karış toprağı şüheda kanı ile sulanmış vatanımızın dört bir köşesinden, mihrapta kıyama duran imam hatiplerimize, dinimizin manevi huzurunu insanımıza taşıyan müftülerimize, kuran kursu öğrencilerimizden eğitim görevlilerimize, dünyanın dört bir yanındaki maneviyat elçilerine velhasıl bu şerefli görevin ağır sorumluluğunu birlikte taşıyacağımız teşkilatımıza selam ve sevgilerimi sunuyor, hayır dualarını bekliyorum.

MAZLUMLARA EL UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkanlığımız yapıcı, kolaylaştırıcı, açık, net ve sarih bir üslup esaslı bir hizmet tarzıyla düşünce ve beyin işgalcilerine karşı tüm vatanadaşlarımızın din güvenliğini sağlamaya devam edecek. Başkanlığımız işgalci ve sömürgeci küresel güçlerin dünyamızı göç ve ızdırap yurduna çevirerek kaosa sürüklediği başta  Arakan olmak üzere dünyadaki bütün mazlum halklara devletimizle birlikte nusret elini uzatmaya devam edecektir.

FETÖ İLE MÜCADELE VURGUSU

FETÖ'nün genç beyinleri sömürerek, gizemli ve bulanık din anlayışı ile oluşturduğu hasarı onarmak için şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak için umut olan dua alan örnek teşkilatımızın dağınık zihinleri toplamaya, ümmetin dirilişini sağlamak için her zamankinden daha çok çalışmamız gerekiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.