Hava Durumu

YPG'li Teröristler, ABD'nin Verdiği Zırhlı Araçlarla Türkiye Sınırındaki Afrin'de Şov Yaptı

Suriye'nin Türkiye sınırındaki Afrin kentinde, ABD'nin verdiği zırhlı araçlarla ve ağır silahlarla şov yapan terör örgütü PKK/PYD, DEAŞ yöntemiyle video yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
YPG'li Teröristler, ABD'nin Verdiği Zırhlı Araçlarla Türkiye Sınırındaki Afrin'de Şov Yaptı
 Suriye'de DEAŞ'la mücadele bahanesiyle bugüne kadar PKK/PYD'ye 3 bin tır dolusu silah ve zırhlı sevkiyatı yapan  ABD,  Türkiye'nin operasyon sinyali verdiği  Afrin bölgesindeki  PKK'lı teröristlere desteğini artırdı.

YÜZLERCE ZIRHLI ARAÇ

ABD, bu kez kendi ordusunun kullandığı yüksek hareket kabiliyetli zırhlı  Hummer'ları teröristlerin hizmetine sundu.  Afrin'deki PKK/PYD'lilerin bugün yayınladıkları görüntülerde, yüzlerce zırhlı araç, üzerlerine entegre edilen ağır silahlarla konvoy halinde bölgede turlarken görülüyor.

DEAŞ'IN KULLANDIĞI YÖNTEMİ KULLANDILAR

PKK'lı teröristlerin videosunda, bir dönem DEAŞ'lı teröristlerin propaganda videolarında olduğu gibi yüksek çözünürlüklü kameralar ve profesyonel çekim teknikleri kullanıldığı dikkat çekiyor.

ERDOĞAN OPERASYON SİNYALİ VERMİŞTİ

Afrin'in de Frat Kalkanı'yla  Cerablus'ta uapıldığı gibi operasyonla terörden temizleneceğini sık sık vurgulayan  Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son  Rize'deki  AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'nde "İdlib'i bitirdikten sonda  Afrin'i da kurtaracağız. Menbiç'i gerçek sahiplerine teslim edeceğiz. Ne kadar bataklık varsa hepsini kurtaracağız" demişti.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.