Hava Durumu

84. yıl coşkusu

Bursa'da dijital baskı ve matbaa sektörünün öncülerinden olan firma 84. yılında çalışanları ile geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından firmada, 5, 10, 15 ve 20 yılını dolduranlara plaketleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
84. yıl coşkusu
 1933 yılında kurulan ve yaklaşık 20 yıl önce Magic Copy markası ile dijital baskı sektörüne giren Köseleciler firması, kısa zamanda alanında Bursa ve Güney Marmara'nın en büyük kuruluşu oldu. Plaket, kupa, madalya ve promosyon ürünleri satış ve pazarlaması da yapan firma 2009 yılında bir de ajans kurdu. Firma 2013 yılında yaptığı matbaa yatırımı ile sektördeki iddiasını daha da perçinledi.

Kültürpark içinde Selçuk Restoran’da düzenlenen iftar yemeği sonrasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Firma Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Köseleci, 84 yıldır girdikleri her sektörde en iyiyi hedeflediklerini söyledi. Yaklaşık 20 yıl önce adım attıkları dijital baskı sektöründe Güney Marmara'nın en büyük kuruluşu haline geldiklerini vurgulayan Köseleci, "Bu başarıda en büyük pay sizlerindir. Biz yatırım yaptık, sizler ise özveri ile çalışarak firmamızı sektörde lider yaptınız. Her birinize emeğiniz ve özveriniz için teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.