Hava Durumu

Açılışa Sanatçı Akını (Bedia BARAK)

Bursa’nın heykel semtinde Organizatör Yasemin Duran’ın yeni mekanı Keyf-i Yasmin kafe- restaurant açılışına Bursa’da farklı mekanlarda sahne alan sanatçıların katılımıyla açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Açılışa Sanatçı Akını (Bedia BARAK)

Ladies Night geceleri, dostluk kahvaltıları, özel turlar ve geziler ile Bursa’nın tanınan simalarından Organizatör Yasemin Duran’ın yeni mekanına arkadaş, dost ve yakınlarının yanı sıra ünlü sanatçılar katıldı.  Gecenin sürprizi Arabesk müziğin efsane sesi Tüdanya oldu. Açılışa katılan ünlü yorumcu, besteci Tüdanya, Yasemin Duran ile çok önceden tanıştıklarını ve destek olmak için katıldığını söyledi. Tüdanya, “Güçlü kadınlara her zaman hayranım ve her zaman yanında olmaya çalışırım. Yasemin Duran da her türlü zorlukla mücadele eden güçlü bir kadın. Bu güzel gününde yanında olmaktan mutluyum. Özellikle alkolsüz ailenin rahatça gidebileceği mekan açılışlarına katılıyorum. Eğlence her insanın hakkı ve böyle mekanların daha çok açılması gerekiyor. Arkadaşıma yeni mekanında başarılar diliyorum” diye konuştu.

MÜZİK ŞÖLENİ

Açılış konuşmasını yapan Yasemin Duran ise dostlarım ve arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadı diyerek ekledi: “Çok güzel projeler yapmayı hedefliyorum. Özellikle halkımızın yaşadığı zor günlerde en uygun fiyatlarla, en kaliteli hizmet anlayışıyla, en leziz ve özenle hazırlanmış yiyeceklerimizle, alkolsüz her gün canlı müzikle ile halkımıza eğlence sunmaya çalışacağız”  Açılışa katılan Bursa’nın tanınmış, ün yapmış sanatçıları, Arabesk müziğin efsane sesi Tüdanya’dan sonra tek tek sahne alarak inanılmaz bir müzik şöleni yaşattılar. Bursa’nın Orhan Gencebay’ı olarak tanınan Gencebay Hakkı, Albümleri ile ve TV programları ile tanınan Turkoz, Serdar Dokuzkardeşler, Ayhan Güler, Nurhayat ve saz ekibi ile müzik sevenlerle ve geceye renk kattılar.  

BEDİA BARAK 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.