Hava Durumu

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti boşandı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’dan anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Adliye çıkışında açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Severek evlendik yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti boşandı
 Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı,saat 13:45 sıralarında lüks araçla Silivri Adliye'sine geldi. Silivri Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma yaklaşık 8 dakika sürdü. Ilıcalı ve Subaşı, hakimin “Boşanmak istiyor musunuz" sorusuna “Evet" yanıtını verdi. Mahkeme hakimi de çifti anlaşmalı olarak boşadı. 
“Severek evlendik yürütemedik” 
Adliye çıkışında açıklama yapana Acun Ilıcalı,“Her evlilikte boşanmada var, ayrılmakta var. Bizde Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası bir kaç kere konuştuk denedik. Kurtaramadık. Buraya biraz insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı. İkimiz için de demek ki hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olmasın, sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik. Olmadı yürütemedik. Bu konuda ki çirkin dedikodulara, hayali spekülasyonlara, senaryolara rağbet edilmemesini rica ediyoruz. İkimiz de üzgünüz yürümedi. Hayırlısı olsun. İkimiz için de iyi günler olacaktır diye düşüyorum. Severek evlendik yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.