Hava Durumu

Adriana Lima dün uçağı kaçırmıştı bugün ise...

Sosyal medyada paylaşmak için Antalya'da fotoğraf çekerken vakit kaybeden ve ABD'ye gidecek uçağını kaçıran Brezilyalı ünlü top model Adriana Lima, İstanbul'da birgün konakladıktan sonra bugün Miami'ye gitti.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2017 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2017 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Adriana Lima dün uçağı kaçırmıştı bugün ise...
 Dosso Dossi Fashion Show ve The Land Of Legends ortaklığında Antalya'da düzenlenen defileye katılan Brezilyalı manken Adriana Lima ve arkadaşları dün bu kentte karşılaştıkları doğal güzellikleri ve kendi fotoğraflarını çekerken vakit kaybetti. Kendilerini İstanbul'a götürecek özel uçağa planlanan zamandan geç ulaşan mankenlerden Adriana Lima, dün gerçekleştirilen Türk Hava Yollarının İstanbul-Miami tarifeli seferine de yetişemedi. Ünlü manken uçağını kaçırınca bir gün İstanbul'da konaklamak zorunda kaldı.

BU SEFER HAVALİMANINA ERKEN GELDİ

Ünlü manken Lima, Atatürk Havalimanı'na bugün erken geldi. Uçağın kalmasına 3,5 saat kala Atatürk Havalimanı'na gelen Lima ve menajeri THY CIP Lounge'de bekledi. Uçağın kalkmasına 45 dakika kala Prime Class ekipleri eşliğinde CIP Lounge'den çıkan ünlü manken burada da hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Adriana Lima Türk Hava Yolları'nın 13.30'da kalkan uçağıyla Miami'ye gitti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.