Hava Durumu

ALZHEIMER İÇİN “UNUTULMAZ” KONSER

“Türkiye’nin Elmas Çocuğu” Ersin Faikzade, bu kez şarkılarını Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi için söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ALZHEIMER İÇİN “UNUTULMAZ” KONSER
 Lions 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı Ata Lions Kulübü, Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi için unutulmayacak bir organizasyona imza attı. Ata Lions Kulübü,  Dünya Ersin Faikzade konseriyle Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne destek oldu. Merinos AKKM’de gerçekleştirilen konsere Lions 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı kulüp başkanları ve üyeleri ile Bursalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.


KONSERİN TÜM GELİRİ BAĞIŞLANDI


Konser öncesi konuşan Ata Lions Kulübü Başkanı İbrahim Rüştü Uslu, Ersin Faikzade’nin Dünya İyi Niyet Elçisi ve Ekselans ünvanlı uluslararası yardım gönüllüsü, usta bir ses sanatçısı ve yazar olduğunu vurguladı. Konserden elde edilen gelirin tamamının Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne bağışlandığını aktaran Uslu, “Konserimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Onların desteği ile projemiz kısa süre içinde tamamlanacak” dedi.


Uslu’nun konuşmasının ardından sahneye çıkan Ersin Faikzade, seslendirdiği şarkılarla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Farklı dillerde de şarkılar söyleyen Türkiye’nin Elmas Çocuğu, konukları adeta büyüledi. Konserin sonunda Ata Lions Kulübü Başkanı Uslu tarafından Faikzade’ye çiçek ve ödül takdim edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.