Hava Durumu

Aponi Kelebek Bursa Nalbantoğlu’nda…

Kendini özel hissedenlerin tek adresi Aponi Kelebek, sıradışı tasarım ürünleriyle Bursa Nalbantoğlu Çarşısında…

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Aponi Kelebek  Bursa Nalbantoğlu’nda…
 Bursa’da yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı Nalbantoğlu’nda, Aysun Tekkeş tarafından hizmete açılan Aponi Butik, kendine özgü tasarımlarıyla kısa sürede bayanların ilgi odağı oldu. Satışa sunduğu tasarım harikalarıyla fark yaratan Aysun Tekkeş, dükkanı gelini Tuğçe Sarışen ile birlikte işletiyor. Bursa Heykel Nalbantoğlu Çarşısı Kağan Parfümeri Arka sokağında Bursalılarla buluşan moda harikası Aponi Kelebek, farklı tasarımlarıyla çarşıda şimdiden farkını ortaya koydu. Butik içerisinde, bayan giyim, aksesuarlar, takı ve ayakkabı satışıyla müşterilerin hizmetine sunuluyor.

ANNE, GELİN OMUZ OMUZA…

Çarşıya renk katan Aponi farklı tasarımlarıyla bayanların kısa sürede ilgi odağı oldu. Uzun süredir hayalinin Butik açmak olduğunu söyleyen Tekkeş,” Gelinimle birlikte bu yola çıktık. Benim hayalim burada insanların az rastladığı ve ya hiç görmediği tasarımları, burada hizmete sunmaktı, ve şuan da bunu gerçekleştirdiğimi düşünüyorum.”dedi. Tekkeş, ayrıca mağazasında her türlü mevsimlik bayan giyimlerinin günümüz moda dünyasına yansıyan en son yeniliklerin yer aldığını belirtti.

BURSA’NIN YENİ YÜZÜ…

İlk Butiğini açmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten iş yeri sahibi Aysun Tekkeş “Bu benim ilk Butik tecrübem. İyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. İnşallah bunun devamı da  gelir. Bursa halkına güzel markaları sunmak ve bayanları şık bir şekilde giydirmek istiyoruz. Tasarımlarımızla Bursa’nın yeni yüzü olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

Aponi’ ulaşabileceğiniz adres; Bursa Heykel Nalbantoğlu Çarşısı Kağan Parfümeri Arka sokağında

Whatsap sipariş hattı: 0542 557 43 32

Facebook:Aponi Kelebek

İnstegram:aponi_kelebek

Formun Üstü

 

 

 

Haber:Oğulcan SARIŞEN Foto:Osman ÇETİN

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.