Hava Durumu

Berber kabusu eğlenceye dönüşüyor (Osman ÇETİN)

Bursa’da çocukların ve ebeveynlerin berber kabusları eğlenceye dönüşüyor. Bir berberin sadece çocukları için açtığı çocuk kuaförü büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Berber kabusu eğlenceye dönüşüyor (Osman ÇETİN)

Bursa’da  açılmış olan tek  çocuk kuaför dükkanında çeşitli oyuncak,çizgi  filmlerinden oluşan duvar süsleri ve kaydırak oyuncaklarla çocuklara  kuaförleri   sevdirmeyi  planlayan çocuk kuaförü  işletmecisi  Sabri İkiz “Çocuklar ve ebeveynlerin  en büyük kabusu berberler  olmuştur. İki yıldan bu yana Bursa’da yaşıyorum. Bursa’da çocuk kuaförü bulunmuyor. Bursa’da tek çocuk kuaförü olarak,0-12 Yaş arası kız ve erkek çocuklara  hizmet vereceğimiz bir kuaför  salonu açtık. Önce oyunlu terapi, sonra da saç kesimini yapıyoruz ”dedi.

ÖNCE OYUN SONRA KESİM

Çocukların berberleri hep kötü olarak algıladıklarını, anne –babaların ise çocukları berberlere götürmekte zorlandıklarını  hatırlatan Sabri İkiz, ”Bunun zorluklarını hem berberler hem çocuklar hem de ebeveynler  bizzat yaşıyor.Çocuk Kuaförü’nde  bu zorlukların aşılması içinde önce çocuklara terapi veriyoruz.Çeşitli  oyuncaklarla kendimizi ve kuaför salonunu  onlara sevdiriyoruz.Amacımız çocuklar açısından kuaförlerin kabus olmaktan çıkmasını sağlamak ”diye konuştu. Çocuk  kuaförünü tercih eden ebeveynler ise, çocuklarını  normalde berberlere  götürmekte  zorlandıklarını ve saç kesimlerini yapamadıklarını, böyle bir salonun açılmasına sevindiklerini  söylediler.

Osman Çetin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.