Hava Durumu

Bernardo "Akıllı Çaydanlık" Çay Servislerinizi Kolaylaştıracak

Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı'nda Bulunan Bernardo "Akıllı Çaydanlık" demliğin icinde Bulunan paslanmaz süzgeci Sayesinde kolay Kullanım sağlıyor Ettik. Akıllı çaydanlığa% 50 indirim Fırsatı ile Sahip olmak mumkun.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bernardo "Akıllı Çaydanlık" Çay Servislerinizi Kolaylaştıracak
 Bernardo akıllı Yenilikçi tasarımları ile Kadınların beğenisini bu kez de Akıllı Çaydanlık ile kazanıyor Ettik. Bernardo'nun çaydanlığı Akıllı, keyifli iftar yemeklerinin Ardından ziyaretinde bayramda sevdiklerimizle beraber yudumlanacak Olan çayı en zahmetsiz haliyle sunmanızı sağlıyor. AYRICA b 50 indirimle Yüzde Bernardo "Becerikli çaydanlık" alabileceğiniz sunum yaparken En Büyük Sorun Olan damlama sorununu Ortadan Kaldiriyor.

Özel Olarak tasarlanmış buhar kesme Kapağı, çayı bardaklara koyarken demlik altından sıcak su'nun damlamasını engelliyor. AYRICA demlik icinde paslanmaz Bir süzgeç oldugu icin çayı koyarken süzgeç kullanma gereksiniminiz olmuyor. Sıklık ziyaretinde Kullanım kolaylığını birleştiren Bernardo "Akıllı Çaydanlık" ı Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı'nda Bernardo Mağazısında bulabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.