Hava Durumu

Bir paket mutluluk (Özel haber)

Yunusemre Mahallesi Muhtarı Sevinç Mutlu, Bursa’nın doğusu olarak bilinen Büyükorhan ilçesindeki çocuklarında mutluluğuna ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bir paket mutluluk (Özel haber)

Mahalle esnafı ve bölgedeki işyerlerinden topladıkları giysilerle, soğuk kış ayları öncesinde dağ yöresinin çocuklarını mutlu eden Sevinç Mutlu, “hayat elindeki paylaştıkça güzeldir” dedi.

Yunusemre Mahallesi muhtarı Sevinç Mutlu, tıpkı soyadı gibi köy çocuklarını mutlu etmeye devam ediyor.  Geçtiğimiz ay İznik Sansarak Köyü çocuklarına giysi ve kırtasiye yardımları götüren sevilen muhtar Sevinç Mutlu, bu kez Büyükorhan Karaağız, Perçin köyündeki çocukları güldürdü. İnsanlar arası yardımlaşma ve dayanışmaya dikkat çekme adına, “orada bir köy var uzakta. O köydeki çocuklarında mutlu olmak hakkı. Köylerimize sahip çıkalım” düşüncesiyle mahalle halkı olarak yardımlaşma örnekleri sergilediklerine dikkat çeken Sevinç Mutlu şunları söyledi:

HER İHTİYACI GİDERMEYE ÇALIŞIYORLAR

“Ülkemizdeki insanlar arasındaki bilgi, eğitim ve kazanç paylaşımı temin edilmesi halinde, yoksulluk ve yardıma muhtaç insan sayısının azalacağını düşünüyoruz. Bizler de Yunusemre Mahallesi yöneticileri ve sakinleri olarak, ellerimizden gelen yardımlarla insanları güldürmek, onları mutlu etmek istedik. Bu amaçla, Bursa İlçelerimizden Büyükorhan’la ziyaretlerimize devam ettik. Karaağız (Köyü)Mahallesi Muhtarı ve Büyükorhan Muhtarlar Derneği Başkanımız İsmail Arslan ve Perçin (Köyü) Mahallesi Muhtarı Nuri Malkoç’un İstekleri ve davetleri doğrultusunda her iki Köyümüzün Okullarını Ziyaret ettik. Muhtaç Çocuklarına Giysi yardımlarını Bölge Tekstilcilerimizin Destekleriyle Yerine Ulaştırmanın Gururuyla Huzurlu ve Mutlu olarak Bursa’ya döndük. Tüm Konfeksiyoncu Dost ve Esnaflarımıza hepsine teşekkürlerimi sunarım. Hepsinden Allah Razı Olsun. Sağ olsunlar, varolsunlar. Allah Hepsine gönüllerine göre bol kazançlar nasip eylesin.”

EN BÜYÜK DESTEKÇİ

Yunusemre Mahallesi muhtarlığı sadece köylerdeki çocuklara değil, ülkemiz genelinde mavi kapak toplama kampanyasına da aralıksız destek oluyor. Geçtiğimiz dönemde en fazla mavi kapak toplama unvanını kazanan Yunusemre Mahallesi, bu kez yine topladığı mavi kapakları Yıldırım Belediyesi Engeliler Meclisi görevlilerine teslim etti.

Muhtar Sevinç Mutlu, insanları mutlu etmenin, huzurlu toplum oluşturulmasında en büyük etken olduğunu, engelli vatandaşlarımız içinde toplum içinde rahat yaşamaları için destek ve mali kaynağı ihtiyaç bulunduğuna dikkat çekerek, “Engelsiz bir yaşam için sende bir el at.Haydi engelsiz bir yaşam için sende mavi kapakları topla. Tane tane kapakları toplayalım adım adım tüm engelleri aşalım” kampanyasına karınca, kararınca destek olmak bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.  ( Elvan AKAY) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.