Hava Durumu

Bir sevda masalı

Kent Gazetesi köşe yazarı Mehmet Çetinkaya’nın dünyalar güzeli kızı Zahide Çetinkaya, Mümin Çokacar ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu kıydı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bir sevda masalı

Kent Gazetesi’nin deneyimli ve usta kalemlerinden Mehmet Çetinkaya, hayatının en buruk ve mutlu anlarından birini yaşadı. Çetinkaya’nın biricik kızı İlahiyatçı Zahide Çetinkaya, Orhaneli Osman Çakır Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah töreniyle meslektaşı Mümin Çokacar ile dünyaevine girdi.

ESPRİLİ DİYALOG
Çetinkaya ve Çokacar ailelerinin yakınlarının da tanıklık ettiği bu mutlu gecede nikahı Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu esprili bir konuşmanın ardından kıydı. Tatlıoğlu, çifte mutluluklar dilerken, evlilik cüzdanını da Zahide Çetinkaya Çokacar’a teslim etti. Uludağ Üniversitesi’nden tasavvuf sanatçıları da nikahı musikileriyle renk kattı.  Nikah törenin ardından gelinin babası hediyesini takdim etmeden önce kızı Zahide Çetinkaya’ya yazmış olduğu duygu yüklü mektubu okudu. Mektubun ardından salondakiler gözyaşlarını tutamadı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.