Hava Durumu

BİR YILDIZ DOĞUYOR

Bursa’da modelliğe hazırlanan ve geleceğin parlayan yıldızı 18’lik Faruk Demirtaş, yakışıklılığı ve fit görüntüsüyle medya sektörüne göz kırpıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BİR YILDIZ DOĞUYOR
Gençliğinin baharını yaşayan Faruk Demirtaş, daha 18 yaşında… Hayallerine giden yolda emin adımlarla ilerleyen yakışıklı model, Menajer Tarkan Acar’ın da desteğiyle, Top Model of Turkey yarışmasına hazırlanıyor.

“TARKAN ACAR BU İŞİN EN İYİSİ”

Bursa’nın sevilen yüzlerinden olan, defile organizasyonu denilince akla gelen ilk isim Tarkan Acar, aynı zamanda bir çok gencin elinden tutan ve onlara ışık olan menajer… Acar’la sosyal medyada tanıştığını söyleyen Faruk,”Tarkan Bey ile sosyal medyada tanıştık. Kendisi bende bir ışık gördüğünü ve onu değerlendirmemiz gerektiğini söyledi. Bana bu yolda en iyi destek olacak kişi Tarkan Acar ve ona güveniyorum…”ifadelerini kullandı. Demirtaş, ayrıca Furkan Moda,Aykut Giyim ürünlerinin tanıtımını yaptığını söyledi.

“İDOLÜM TATLITUĞ”

Eğitimini Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nde sürdüren Demirtaş, derslerinde başarılı bir öğrenci ve son sınıfı okuyor. Küçüklükten bu yana hayalinin medya sektöründe ilerlemek olduğunu ve sosyal projelerde gönüllü olarak hizmet etmek istediğini belirten Demirtaş,televizyon sektöründe Kıvanç Tatlıtuğ’u örnek aldığını söyledi.

“HAYALİM OPTİSYEN OLMAK”

Hayallerinin arasında Optisyenlik olan Demirtaş, “Optisyenlik bölümünü tercih etmek ve meslek edinmek istiyorum.Hedeflerim arasında Bursa'yı tanıtmak ve temsil etmektir, ülkemi temsil etmek, Türk gençliğinin yetişme tarzını dünyadaki rakiplerimize ve meslektaşlarımızla beraber gösterme niyetindeyim. Onlara üstünlüğümüzü göstermek istiyorum. Gerek yerel bazda, gerek uluslararası düzeydeki kurum,kuruluş ve markaların tanıtımında görev almayı arzu ediyorum.Bu nedenle de topluma faydalı ve gençlerin hazırladığı sosyal projelerde gönüllü olarak hizmet edeceğim''dedi. Osman ÇETİN

 

 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.