Hava Durumu

Bu Bir Rekor Olmalı! Türk Kökenli Oyuncu, 17 Yıldır Aynı Karakteri Oynuyor

'In aller Freundschaft' adlı dizide her hafta milyonlarca izleyicinin karşısına çıkan Türk kökenli oyuncu Arzu Bazman, 17 yıldır aynı karaktere hayat veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bu Bir Rekor Olmalı! Türk Kökenli Oyuncu, 17 Yıldır Aynı Karakteri Oynuyor
 Türk kökenli oyuncu Arzu Bazman, 17 yıldır ARD'de yayınlanan 'In aller Freundschaft' adlı hastane dizisinde hemşire Arzu Ritter'i canlandırıyor.

NEREDEYSE ÖMRÜNÜN YARISINI GEÇİRDİ

 Berlin doğumlu 40 yaşındaki Arzu Bazman, 23 yaşında girdiği 'In aller Freundschaft' adlı dizide neredeyse ömrünün yarısını geçirdi. ARD'de yayınlanan 'In aller Freundschaft' adlı dizide her hafta milyonlarca izleyicinin karşısına çıkan Bazman, oyunculuk kariyerinden önce de sağlık alanında meslek eğitimi yaptı.

SABAH PROGRAMI DA SUNDU

Üç yıl bu alanda çalışan Bazman, tesadüfen katıldığı bir yarışmada birinci olunca, oyunculuğu seçti. Alman televizyonlarında sabah kuşağında yayınlanan programlarda sunuculuk yaptı. Bu programdaki performansıyla büyük beğeni alan Bazman, daha sonra dizi ve filmlerde oynamaya başladı.

12 FARKLI DİZİDE SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKTI

1999'da ilk kez kamera karşısına geçen Bazman, bugüne kadar 23 filmde rol aldı. Son olarak 2013'te Reha Erdem'in 'İnsan Nedir ki' filminde rol alan Arzu Bazman, şimdiye kadar Alman televizyonlarında yayınlanan 12 farklı dizide seyirci karşısına çıktı. Kariyerinden önce de sağlık alanında meslek eğitimi yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.