Hava Durumu

Burak Kut'un Klibinde Oynayan Bu İsmin Son Halini Görünce Şoke Olacaksınız

90'lı yılların en popüler şarkıcılarından biri olan Burak Kut'un 'Sevgi Hırsızı' klibinde oynayan sunucunun kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Burak Kut'un Klibinde Oynayan Bu İsmin Son Halini Görünce Şoke Olacaksınız
  Zaman çok hızlı akıp gidiyor, hızına yetişmek ise imkansız. Türkiye'nin en unutulmaz yıllarından biri 90'lı yıllar. Öyle ki hala nostalji denince akla ilk gelen yine 90'lar oluyor. O dönemde yapılan filmler, şarkıcılar, şarkılar, modası aklınıza gelen her şey hala takip ediliyor.
90'lı yılların en çok konuşlulan isimlerinden biri Burak Kut'tu. Klipleri ekrana her çıktığında özellikle kadınlar kilitleniyordu ekrana. Burak Kut'un bu kliplerinden biri de 'Sevgi Hırsızı'ydı. Ve o klipte öyle biri var ki çok şaşıracaksınız.
Burak Kut'un Sevgi Hırsızı klibinin en başında anons geçen bu yakışıklı sunucu kim dersiniz? Şimdilerin en önemli habercilerinden biri. 
Bir süredir ekranlarda görülmeyen Korcan Karar, Burak Kut'un klibinde de oynadı.

Korcan Karar, 17 Kasım 1961 tarihinde İzmir‘de Göztepe semtinde ailesinin tek çocuğu olarak doğdu. Zamanında dedeleri Sakız adasından İzmir'e göç etti. İzmir'de Özel İtalyan lisesinden mezun oldu. Roma Santa Cecilia Konservatuvarı'nda viyolonsel eğitimi aldı.
Gazeteciliğe 1981 yılında İzmir Yeni Asır Gazetesi‘nin İtalya, Roma muhabiri olarak başladı. 1985 yılında Sabah Gazetesi‘nin kuruluşu ile İstanbul Haber Merkezi'nde foto muhabiri – muhabir olarak çalışmaya başlayan Karar, Papa'ya yönelik suikast girişimini, Mehmet Ali Ağca duruşmalarını, dünyanın çeşitli bölgelerindeki savaşları ve çatışmaları, uluslararası olayları yerinde takip etti. Berlin duvarının yıkılışı, 1. Körfez Savaşı, Bosna Savaşı, Somali Barış Harekatı, İkinci Körfez Savaşı, Asala dosyaları, Avrupa Birliği zirveleri, Ermeni yasa tasarılarını, Güneydoğu'daki harekat ve operasyonları takip eden Korcan Karar, çeşitli haber, fotoğraf ve televizyon haberi ödüllerinin sahibidir.
1994 yılında Star TV‘de Şok mizah programını sundu. Korcan Karar, Atv televizyonunda yayınlanan “Bosnanın Son 365 Günü” ve “Ölüm Kampları” adlı belgeselleri, Sky Türk 360 televizyonunda yayınlanan “Mekteb-i Şahane Kuleli”, “Enkazın Ardından Van” ve “Belissima 2012” adlı haber belgeselleri hazırladı ve sundu.
1999 yılında sabah gazetesi yazı işleri müdür yardımcılığı görevinden sonra Mart 2001 yılında Atv televizyonu haber yayın koordinatörlüğü görevine getirildi. Temmuz 2005 de Atv ana haber bültenini sunmaya başlayan Korcan Karar, anchorman olarak görevini 2007 aralık ayına kadar Atv‘de sürdürdü.
2008 Ocak ayında Show TV haber merkezine transfer olan Korcan Karar, haber yayın koordinatörü ve anchorman olarak Ali Kırca ile beraber ana haber bültenlerini sundu. 2012 yılında Sky Türk 360 televizyonunda, Korcan Karar'la 50 dakika adlı siyaset gündem programını hazırladı ve sundu.
2012 eylül ayında Sky Türk 360 televizyonu anchorman'i olan Korcan Karar, Sky Türk 360 ana haber bültenini ve 50+50 dakika siyaset, gündem programını hazırladı ve sundu. 2014 yılında Yılmaz Özdil yüzünden Sky Türk 360'tan ayrılmak zorunda kaldı.Televizyon gazetecisi Korcan Karar, İtalyanca ve İngilizce biliyor. Korcan Karar, 9 Eylül 2009 tarihinde Berna Özkan ile evlendi. 19 Temmuz 2012 tarihinde boşandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.