Hava Durumu

BURSA’NIN YENİ LEZZET DURAĞI: JULIET STEAK HOUSE

Bursa’nın yeni lezzet durağı, Juliet Steak House geniş bir katılımla Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BURSA’NIN YENİ LEZZET DURAĞI: JULIET STEAK HOUSE
 Birçok farklı kültürden damak tadına ev sahipliği yapan Bursa, kaliteli bir mekâna daha kavuştu. Lezzeti, en uygun fiyatlarla, hızlı servis ve yüksek kalite anlayışıyla sunan Juliet Steak House görkemli bir törenle hizmete girdi.

Juliet Steak House’un açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Hakan Çavuşoğlu, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çekmişoğlu, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, Bursa İl Eski Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek ve futbolcular başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Juliet Steak House Yönetim Kurulu Başkanı Müjgân Berberoğlu, Bursa’ya yeni bir lezzet durağı kazandırmanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduklarını belirtti. Berberoğlu, “Juliet ailesi olarak kalite ve lezzet anlayışımızı güvenli ve nezih bir mekânda sunma hedefiyle çıktığımız bu yolda bugün açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Ailenizle birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz kaliteli hizmeti ve şık dekorasyonu ile nezih bir mekan oluşturmaya çalıştık. Toplamda 500 kişilik kapasitemizin yanı sıra özel gruplar için vip salonlarımız, çocuklar için özel hazırlanmış oyun alanımız ve geniş otoparkımızla Bursamıza hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Juliet Steak House açılışının tüm Bursa’ya hayırlı olmasını dileyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursa’ya bu güzel mekanı kazandırdıkları için Berberoğlu ailesini tebrik etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de yeni iş yerlerinin açılmasının aynı zamanda yeni istihdam alanlarının açılması anlamına geldiğini söyleyerek Juliet Steak House’un Bursa’ya hayırlı olmasını diledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise büyüyen ve gelişen Nilüfer’in böyle kaliteli mekânlara ev sahipliği yapmasından memnuniyet duyduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Bursa İl Eski Müftüsü Prof.Dr.Mehmet Emin Ay’ın yaptığı dua eşliğinde kesilen kurdele ile Juliet Steak House resmen hizmete girmiş oldu. Açılış sonrası restoranı gezen davetliler, restoran hakkında bilgiler aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.