Hava Durumu

BUSMEK 11.genel sergiye yoğun ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) tarafından hazırlanan ‘BUSMEK 11. Genel Sergisi’, Atatürk Kongre Kültür Merkezi fuaye alanında (Merinos AKKM), coşkulu bir törenle izlenime açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BUSMEK 11.genel sergiye yoğun ilgi

BUSMEK 11. Genel Sergi açılışına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İznik BUSMEK yöneticisi Sümeyye Tosun ve hocaları da katıldı. Protokol üyeleri ve Başkan Sargın Kursu tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verirken desteklerinden dolayı başkan Sargın'a günün anısına plaket takdim edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) kursiyerlerinin el emeği ürünlerini gözler önüne sunan ‘11. Genel Sergi’, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilen törenle izlenime açıldı. 150 bin kursiyere eğitim vermenin gururunu taşıyan BUSMEK’in sergisinde bu yılki tema ‘Geometrik Formlar Modern Esintiler’ olarak belirlendi.

EMEK İSTİHDAMA DÖNÜŞÜYOR

BUSMEK ile istihdama katkı Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, programda yaptığı konuşmada, BUSMEK’in yaşam boyu eğitim anlayışıyla Bursalıların pek çok alanda sanat ve mesleki eğitim ihtiyaçlarına çözüm olduğunu söyledi. Ödünç, BUSMEK ile emeğin istihdama dönüştüğünü de sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Başkanvekili Ödünç ile protokol üyeleri, BUSMEK’te eğitim alarak, kazandıkları bilgi ve deneyimi iş yaşamında da geliştiren kursiyerlere sertifikalarını verdi. Törene ilçelerin belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, kursiyerler ve aileleri de katıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.