Hava Durumu

Datatech Grup şirketleri çalışanları bowling turnuvasında ter attı

Otomotiv sektörü için şekillendirmiş sac parçaları ve kalıp imalatı yapan Datatech Grup'a bağlı Toksan, Akpres ve Akteknik şirketlerinde görev yapanlar, Bowling Turnuvası'nda stres attı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Datatech Grup şirketleri çalışanları bowling turnuvasında ter attı
 Korupark AVM Bowling Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva öncesinde Datatech Grup çalışanları birlikte akşam yemeği yedi. Ardından başlayan bowling turnuvasında da bolca eğlenen Datatech Grup çalışanları renkli görüntüler oluşturdu. Datatech Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, başarılı bir yılı geride bırakmak üzere oldukları bir dönemde çalışanlar arasında motivasyonu artırmak için düzenledikleri turnuvaya ilginin yüksek olmasını sevindirici bulduklarını söyledi.

Çalışmak kadar eğlenceye de zaman ayırmak gerektiğine inandıklarını söyleyen Küçükoğlu, yıl içinde bir dizi sosyal faaliyet yaptıklarını belirtti. Geleneksel piknik organizasyonları ve çeşitli turnuvalar ile yoğun iş stresini azaltmayı hedeflediklerine vurgu yapan Küçükoğlu, "Datatech Grup bünyesindeki tüm çalışanlarımız büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın iş  dışında da tanışıp kaynaşmaları ile ailemiz birbirine daha da sıkı başlanıyor" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.