Hava Durumu

Deri yeni sezonun vazgeçilmezi

modacıların düzenlediği defileler sürerken, İnci Deri'nin 2017-2018 kış sezonu için hazırladığı deri modelleri göz doldurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2017 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Deri yeni sezonun vazgeçilmezi
 İnci, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da Mehtap Elaidi ve Özgür Masur için hazırladığı özel tasarımlarla göz doldurdu

İnci’nin, İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonlarının sergilendiği


Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’a özel olarak hazırladığı tasarım ayakkabıları, Mehtap Elaidi ve Özgür Masur defilelerinde modaseverlerin beğenisine sunuldu.


Her sezon kaliteli ve özgün tasarıma sahip ürünlerini modaseverlerle buluşturan İnci, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un 10. sezonunda da moda tasarımcılarıyla iş birliklerine devam ediyor.

İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonlarının sergilendiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul boyunca, kendi kuplarını oluşturmayı tercih ettiği tasarımlarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Mehtap Elaidi ve bu yıl Fashion Week İstanbul’da 10. yılını kutlayan Özgür Masur’un defile konseptleri, İnci’nin özel tasarım ayakkabılarıyla tamamlandı.

12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen Mehtap Elaidi ve Özgür Masur defilelerinde İnci tarafından özel olarak tasarlanan ve üretilen 100 çift ayakkabı sergilendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.