Hava Durumu

DOSABSİAD’dan Vali Küçük'e hayırlı olsun ziyareti

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Bursa Valiliği görevine atanan İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti. Görüşmede DOSAB ve DOSABSİAD’ın faaliyetleri hakkında Bursa Valisi İzzettin Küçük’e bilgi veren Başkan Moral, DOSAB’ın Türkiye ve Bursa’nın en köklü organize sanayi bölgelerinden biri olduğunun altını çizerek, “Yılda 4 milyar dolar seviyelerinde bir ihracat performansı gerçekleştiren bölgemiz ve sanayicilerimiz, önümüzdeki dönemde sizlerin de desteğiyle örnek projelerin mimarı olmayı sürdürecektir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
DOSABSİAD’dan Vali Küçük'e hayırlı olsun ziyareti
 DOSABSİAD, geçtiğimiz günlerde Bursa Valisi olarak atanan İzzettin Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türkiye’nin kısa orta ve uzun vadeli hedeflerinin yanı sıra, DOSAB ve DOSABSİAD’ın faaliyetlerinin ele alındığı ziyarette konuşan Hasan Moral, DOSAB’ın Türkiye’nin örnek sanayi bölgelerinden biri olduğunu hatırlattı.

İş dünyası, gelecek adına umutlu…

Türkiye’nin yakın coğrafyasında yaşanan olumsuzluklara rağmen iş dünyasının gelecek adına umutlu olduğunu belirten Hasan Moral, “Uzun yılların ardından ciddi bir ekonomik kalkınma planlaması yapan Türkiye, üst üste 26 çeyreklik sürdürülebilir bir büyüme trendi yakalayarak, eskisi gibi kırılgan bir yapıda olmadığını ortaya koymuştur. Tabi bu oranların yakalanmasında sanayicimizin payı yadsınamayacak derecededir. Türkiye’nin yakın coğrafyasında yaşanan olumsuzluklara rağmen iş dünyasının gelecek adına umutlu olduğunu söyleyebiliriz. Moralimizin yüksek olması; kısa, orta ve uzun vadeli ekonomik hedeflerin yakalanması noktasında bize avantaj sağlayacaktır. Yılda 4 milyar dolar seviyelerinde bir ihracat performansı gerçekleştiren bölgemiz ve sanayicilerimiz, önümüzdeki dönemde sizlerin de desteğiyle örnek projelerin mimarı olmayı sürdürecektir” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi İzzettin Küçük ise, yılda 4 milyar dolar seviyelerinde bir ihracatı bulunan DOSAB’ın Bursa açısından büyük önem arz eden bir üretim merkezi olduğunu söyleyerek, yeni dönemde mevcut başarıları artırmak için çalışmalarını ortak akılla yürüteceklerini ifade etti.

Öte yandan ziyaretin sonunda DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral, Bursa Valisi İzzettin Küçük’e üzerinde Bursa’yı anlatan simgelerin yer aldığı cam bir plaket hediye etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.