Hava Durumu

ELELE GELİŞİM ATÖLYESİ, HAYATINIZDA YENİ BİR SAYFA AÇIYOR…

Yaşamda kaliteyi, doyumu ve verimliliği arttırmak amacıyla Aile Danışmanlığından Yaşam Koçluğuna, NLP’den Feng Shui’ye, Kahkaha Terapisinden Yoga’ya kadar birçok konuda eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Elele Gelişim Atölyesi, önümüzdeki günlerde önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ELELE GELİŞİM ATÖLYESİ, HAYATINIZDA YENİ BİR SAYFA AÇIYOR…
 Elele Gelişim Atölyesi Kurucu Ortağı, Profesyonel Koç ve Eğitmen Mehtap Akkoyunlu tarafından sertifikalı olarak düzenlenecek olan ‘Kendine koçluk et, varoluşunu kutla’ etkinliği 2 Temmuz 2016 Cumartesi günü Bursa’da gerçekleştirilecek. Toplam 16 saat sürecek olan programın ikinci kısmı Ağustos ayında yapılacak.

Etkinlik kapsamında farkındalık nedir, etkili soru sormanın yolları, kişilik tipleri, yaşam çarkı, beyin dalgaları ve bilinçaltı gibi konuların ele alınacağını ifade eden Mehtap Akkoyunlu, “Kişinin bulunduğu yerden, olması gereken yere giden süreçteki farkındalığını geliştirmeyi amaçlayan eğitimimizin bir diğer amacı da; bireylerin koçluk, NLP ve EFT teknikleriyle yaşamının kontrolünü elinde tutmalarını sağlamak. Bir diğer deyişle katılımcıları kendi hikayelerini yeniden yazmak içinşevklendirmek” Ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.