Hava Durumu

Emrah Serbes'e 22,5 yıl hapis isteniyor

İzmir-Aydın otoyolunda, önünde ilerleyen otomobile çarparak 3 kişinin ölümüne neden olan ve olaydan bir hafta sonra suçunu itiraf eden Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes hakkında hazırlanan fezlekede 22,5 yıl hapis isteniyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Emrah Serbes'e 22,5 yıl hapis isteniyor
İ zmir-Aydın otoyolunda, Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes'in kullandığı 34 NT 5005 plakalı otomobil Torbalı kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 34 TV 9335 plakalı otomobile arkadan çarpmış, kazada Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan Nilgün Özçelik ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Feci kazanın ardından 34 NT 5005 plakalı otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru, gözaltına alındıktan sonra tutuklanmış, olaydan bir hafta sonra otomobili kendisinin kullandığını ifade ederek Torbalı Adliyesine teslim olan Emrah Serbes ise daha sonra tutuklanırken, Doğru ise itirafın ardından serbest kalmıştı.

Fezleke İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi

Torbalı Başsavcılığı hazırladığı fezlekede Emrah Serbes'in TCK'nın 85/2. maddesi gereğince "bilinçli taksirle adam öldürmek" suçlamasıyla 22,5 yıla kadar hapsi istendi. Torbalı'da ağır ceza mahkemesi olmadığı için fezlekenin İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildiği, iddianameyi fezleke üzerinden İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının hazırlayacağı öğrenildi. İddianame, fezleke doğrultusunda hazırlanırsa Serbes 22,5 yıl hapis istemiyle yargılanacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.