Hava Durumu

Fenomen Dizi Savaşçı'nın Oyuncuları, Ödeme Yapılmadığı İçin İsyan Etti

Fenomen dizi Savaşçı'nın oyuncuları isyanda. FOX'un en çok izlenen dizisi Savaşçı'nın oyuncularının, ödeme alamadığı için iş durdurma eylemine gittikleri iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Fenomen Dizi Savaşçı'nın Oyuncuları, Ödeme Yapılmadığı İçin İsyan Etti
 Konusuyla ve oyuncu kadrosuyla en çok izlenen diziler arasına adını yazdıran Savaşçı ile ilgili şaşırtan iddialar ortaya atıldı. Fenomen dizinin, ödemeleri aksattığı ve oyuncuların bu yüzden ikinci kez iş durdurma eylemi yaptığı iddia edildi.

ÖDEME ALAMADIKLARI İÇİN İŞ DURDURMA KARARI ALDILAR

Başrollerini Berk OktayMurat SerezliSarp LevendoğluBurç Kümbetlioğlu ve Fırat Albayram gibi oyuncuların paylaştığı dizi ekibinin iddiaya göre, sekiz bölümlük ücretlerini alamadıkları için önceki hafta 5 gün boyunca işi durdurdu ve Eskişehir'den İstanbul'a döndü.

İKİNCİ KEZ EYLEME GİTTİLER

Ancak iki bölüm ödeme aldıktan sonra iş başı yapan oyuncuların, yeni sezonun ilk bölümün çekimlerini bitirdikten sonra kalan 7 bölüm ücretleri için bir kez daha işi durdurduğu öne sürüldü.

ÇIKAN KRİZİN NEDENİ ÖDEME DEĞİL SENARYO DEĞİŞİKLİĞİ

Medyatava'nın haberine göre, Savaşçı'yla ilgili gündeme gelen bir diğer iddia ise sette ödeme krizi yüzünden değil, senaryoda yapılan değişiklikler yüzünden çekimlere ara verildiği yönünde.

YENİ SEZONU HEYECANLA BEKLENİYOR

Savaşçı dizisi 48. bölümü ile şok edici bir sezon finali sonrası yeni sezon heyecanı arttı. Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanlar olan, "Bordo Berelilerin" hikayesinin anlatıldığı "Savaşçı", yakında üçüncü sezonuyla FOX ekranlarında tüm heyecanı ile yeniden izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yayın gününde bir değişiklik beklenmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.