Hava Durumu

Final Yapacağı Konuşulan Çocuklar Duymasın, Dün Akşam Yayınlanmadı

Final yapacağı iddiaları gündeme gelen Çocuklar Duymasın, dün akşam yayınlanmadı. Dizinin müdavimleri yapımcı ve kanal yönetiminden açıklama bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Final Yapacağı Konuşulan Çocuklar Duymasın, Dün Akşam Yayınlanmadı
 Çocuklar Duymasın her pazar günü  Kanal D'de ekrana geliyordu. 2000'lere damga vuran dizi dün akşam yayınlanmadı. Konuyla ilgili de ne yapım şirketinden ne de kanaldan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kanal D'de pazar günleri yayınlanan  Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Yapımcı  Birol Güven  Twitter hesabından yaptığı açıklamada  Çocuklar Duymasın'ın her pazar  Kanal D'de ekrana geleceğini duyurmuştu. Fakat işler  Birol Güven'in istediği şekilde ilerlemedi.

YERİNE BAŞKA DİZİ KOYDULAR

Başrollerini  Pınar Altuğ ile  Tamer Karadağlı'nın paylaştığı uzun soluklu dizi  Çocuklar Duymasın, her pazar  Kanal D ekranlarında yer alıyordu. Fakat dün akşam  Kanal D'de  Çocuklar Duymasın yerine başka biri dizi konulmuştu.

Yeni bölüm için bekleyişte olan izleyiciler ise sosyal medyada  Çocuklar Duymasın'ın final yapacağı iddialarını gündeme getirdi.

AÇIKLAMA YAPILDI MI?

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarına baktığımız zaman ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama görmüyoruz.  Birol Güven de konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Final yapıp yapmayacağı belli olmayan dizinin akıbetinin yakın günlerde belli olması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Haluk'tan ayrılmak istediğini söyleyen Meltem, hiç beklemediği bir anda Haluk'un avukatının gelmesiyle yıkılır. Haluk, Meltem'in ayrılık isteğine saygı duymuş ve bir an önce ayrılmak için boşanma işlemlerini başlatmıştır. Her ikisi de bu süre zarfı içinde ayrılığa alışmaya çalışırken, Gönül ve Tuna onları barıştırmanın yollarını arar. Bu sırada Meltem'in şirketinde çalışan boşanmış bir kadın, Meltem'in hayatına girer ve ortalık karışır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.