Hava Durumu

‘Gönül Elçileri’ne gönülden destek

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı ‘Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi’nin Bursa çalışmalarını yürüten Vali Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu öncülüğündeki ‘Gönül Elçileri’ni ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
‘Gönül Elçileri’ne gönülden destek

Türkiye genelinde yürütülen ve vali eşleri tarafından koordine edilen ‘Gönül Elçileri’ projesi kapsamında, Bursa’da ‘Ulu Şehir Bursa Yetimlerine Sahip Çıkıyor’ isimli bir alt proje geliştirdiklerini, şu ana kadar 300 aileye destek sağladıklarını ifade eden Sevim Karaloğlu, bu güne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalarda verdiği destekler için Osmangazi Belediyesi ve Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Osmangazi Belediyesi olarak, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirebilmek için ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, ‘Belediyem Benimle’ projesi kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahiplerine her anlamda destek olduklarını ifade etti. Ayrıca Dündar, Sevim Karaloğlu tarafından kendisine sunulan ‘gönül elçisi’ formunu doldurarak bu anlamlı projeye kişisel olarak ta destek oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.