Hava Durumu

'Gösterişli dünyaya sakın kapılmayın'

Güzel oyuncu Başak Parlak, bir üniversitede katıldığı söyleşide şöhret olma hayali kuran gençlere uyarılarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
'Gösterişli dünyaya sakın kapılmayın'
 ‘Şevkat Yerimdar' filminde birlikte rol aldığı Özgürcan Çevik'le bir üniversitede genç seyircisiyle buluşan Başak Parlak, şöhretin dışarıdan göründüğü kadar renkli olmadığını söyledi. 


Özellikle oyuncuların ağır çalışma şartlarına değinen Parlak, 'Oyunculuğun dışarıdan algılanan büyülü ve gösterişli dünyasına kapılmamak gerekir. Oyunculuk özel bir meslek, çalışma temposu çok ağır, sevmeden çalışılabilmesi mümkün değil' dedi.


SİNEMA OYUNCULUĞU ZEVKLİ...


Hem dizi hem de sinema filmlerinde rol alan Başak Parlak, iki kategori arasındaki farklılıkları da değerlendirdi. Sinema oyunculuğunun daha keyifli olduğunu belirten Parlak, 'Dizinin tek bir bölümü için neredeyse sinema filmi sürelerine yaklaşıyoruz. Şartları karşılaştırınca tabii ki film çekmek daha keyifli. Sinemada oynayacağınız karakterin işleyişini görebiliyor ve daha sağlıklı karakter çıkarabiliyorsunuz' diye konuştu. 


2 YILLIK AŞK BİTTİ


Öte yandan 2 yıl önce 'Yamak Ahmet' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Kemal Uçar'la yollarını ayıran Başak Parlak, artık yalnız. Parlak biten ilişkisi için, 'Hayırlısı olsun, kısmet' yorumunda bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.