Hava Durumu

Hülya Avşar'dan Bursa'da şov

Podyum Tenis Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen ve 1 Temmuz'da start alan "Hülya avşar Cup Tenis Turnuvası"nın kapanışını Hülya avşar yaptı. avşar, gösteri maçında Ece Uyanıklar'la mücadele etti

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hülya Avşar'dan Bursa'da şov
 "İhtiyaç sahibi başarılı, yetenekli çocuk ve gençlere eğitim desteği vermek amacıyla, uzuny ıllardır farklı şehirlerded üzenlenen Hülya Avşar Cup'ın bus ene 30.'su Bursa PodyumTenisK ulübü'nde gerçekleşti. Kapanış iser enkli görüntülere sahne oldu.

Hülya Avşar Podyumpark ortaklarından Aykut Uyanıklar'ın eşi Ece Uyanıklar, PodyumTenis Kulüp' hocası Fikret Akkuzu ve Metin Gürel ile birlikte çiftler maçı yaptı. Maçı Bursalılar büyük bir heyecanla izledi.

BU SENE AYVALIK'TAYIZ

Cup Tenis Turnuvası" dünA vşar'ın yaptığı gösteri maçı,k apanış kokteyli ve 32k ategorideki 1. ve 2.'lere verilenk upa ve ödül töreni ile sona erdi.

9 gün süren ve tenis sporu adınab aşarıyla geçen müsabakalara sahne olan turnuvanın destekçileri ise;Hülya Avşar, Helin Avşar, IMG Academy , SporA tölyesi, PodyumPark Yaşam veE ğlence Merkezi, Podyum DavetC atering ve VM MedicalParko ldu. Hülya Avşar törenina rdından Ayvalık'a döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.