Hava Durumu

İclal Aydın Yıldırımlı kadınlarla buluştu

Kültür ve sanatın şehri Yıldırım hedefi doğrultusunda önemli günleri anlamlı etkinliklerle taçlandıran YıldırımBelediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sanatçı İclal Aydın’ı konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İclal Aydın Yıldırımlı kadınlarla buluştu

Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Yıldırımlıların yoğun ilgi gösterdiği programa katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kadınlarımızla ilgili farkındalık adına yaptığımız tüm çalışmalarda esas amacımız, toplumsal bilinç seviyemizi yükseltmek. Kadın ile erkek arasındaki eşitliği ön plana çıkarmak için öncelikli olarak kendi iç dünyamızda muhasebe yapmamız lazım. Başta kadınlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimlerine ayrımcılık yapmadan eşit yaklaşırsak daha mutlu ve huzurlu bir geleceği inşa edebiliriz. ‘Önce insan’ anlayışı içinde, kadın erkek ayrımı, etnik ayrımcılık, bölgecilik, gibi toplumumuz ayrıştıracak tüm yaklaşımları reddediyoruz. Maksibet Bu tarz ayrımcılıklar bizim kültürümüzde de yoktur” dedi.

BAŞKAN EDEBALİ’YE ÖZEL TEŞEKKÜR

Ünlü sanatçı İclal Aydın, Yıldırımlı kadınlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı programında kadın ve erkek arasındaki ilişkileri anlattı. Kadınların toplumdaki yerini dünü ve bugünüyle ele alan İclal Aydın, erkeklerin kadınlara olan bakış açısını mizahi bir dille aktardı. Yıldırımlı kadınların yoğun ilgisinden memnun kalan ünlü sanatçı, ilçenin kültürel anlamda kalkınmasını sağlayan programlara imza atan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.