Hava Durumu

İDEA Koleji ’nde Mezuniyet Coşkusu!

İdea Koleji öğrencileri BAOB ‘ta düzenlenen görkemli törenle kep atarak mezuniyet coşkusu yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İDEA Koleji ’nde Mezuniyet Coşkusu!

Çağdaş ve modern eğitim ortamlarında öğrencilerine dünya standartlarında eğitim imkânları sunan İDEA Kolejinde öğrenciler süreç içerisinde birçok başarıya imza atarken 2016-2017 Eğitim yılı  LYS ve LGS sınavlarında da aynı başarıyı yakalayarak velilerinin gururu oldular.Tören öncesi düzenlenen kokteylde neşeli dakikalar yaşanırken öğrenciler ve veliler  anı fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

Düzenlenen törende, düşüncelerini dile getiren Cengiz DEMİRTAŞ İDEA koleji olarak bu yıl ikinci kez mezun veriyoruz ve gururluyuz. İDEA koleji fark yaratan bir okul bu süreçte Bursa’da çok farklı işler yaptık Her şeyin ötesinde öğrencilerimizi çok yönlü olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Çünkü biz ileride teknolojiyi sadece kullanan değil, üreten bir ülke olmak istiyoruz’’ ifadelerine yer verdi. Ardından okul kurucuları Cengiz DEMİRTAŞ ,Murat DEMİRKOL, Burak GÜRKAYA ve Munise DEMİRTAŞ öğrencilerini başarı belgelerini vererek tebrik etti.

Ardından sınıfların tek tek sahneye farklı şovlarla çıkması katılımcılara keyifli anlar yaşatırken gece öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.