Hava Durumu

İnsanların ruhuna ulaşıp onlarla konuşan yazar

Amerika’da 18 yıl yaşadıktan ve özel sektörde çalıştıktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yapan, eczacı ve yazar Leyla Mine Tandağ, Türkiye’de Book Culture Art Times tarafından (www.bcatimes.com) her yıl dağıtılan Altın Kalem ödülüne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnsanların ruhuna ulaşıp  onlarla konuşan yazar

14 Mayıs’ta, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ödül töreni ile ödülünü alacak olan Leyla Mine Tandağ “Bana da sürpriz oldu, böyle güzel,  değer verildiğinizi hissettiren ödüller size daha da çok yazma ve paylaşma hissiyatı veriyor. İnşallah 6’ncı kitabım da çıkacak ve okurlara yaz sonu ulaşacak” dedi.

YAŞAM DAHA ANLAMLI OLMALI

Leyla Mine Tandağ’ın şimdiye kadar yayınlanmış 5 kitabi ve Uluslararası şairlerden derlenmiş ABD’de yayınlanmış bir de şiir kitabi bulunuyor. Tandağ eşi eczacı Taner Doğan ile Ataşehir’de yaşıyor ve sık sık Amerika’ya seyahat ediyor. Geçtiğimiz sene Nisan ayında New York’da yazarımız Esra Öziskender’in moderatörlüğünde başarılı bir tanıtım ve imza günü yapan yazar bu sene de Nisan’ın ilk haftası New Jersey eyaletinde gene yazarımız Esra Öziskender’in organize edeceği Amerika’daki ikinci imza gününe hazırlanıyor.  Kitaplarını yazarken insanların ruhuna ulaşıp, onlarla konuşur gibi yazmayı seven yazar “Yaşamdan ve aşklardan bahsederken ölümün gerçekliliğini de vurgulamak gerekiyor. Ben de yaşam yolculuğumuzun daha anlamlı ve farkındalıkla dolu olması için yazıyorum” diyor. ESRA ÖZİSKENDER- ABD

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.