Hava Durumu

İYSİAD'dan birlik iftarı

İdealist Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (İYSİAD) üyeleri, Sheraton Otel’de düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İYSİAD'dan birlik iftarı

Programın konuğu Hakan Mengüç’ün ney dinletisiyle Ramazan ayının maneviyatını yakından hisseden İYSİAD üyeleri, gecede birlik ve beraberlik mesajları verdiler.  Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında konuşan İYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Doğan, “İYSİAD, ortak paydası şehrine ve ülkesine değer katmak olan kişilerden oluştuğu için hedeflerine daha kolay ulaşacaktır.” dedi.

 “Nefislerimizi ibadetle terbiye edelim”

Ramazan ayını; yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe büründüğü bir rahmet ayı olarak tanımlayan Başkan Doğan, “Bu rahmet ayında yüce dinimizin güzelliklerine erişebilmek ve nefsin tasallutundan sıyrılabilmek ancak ibadetle mümkündür. Yüce Allah hepimize nefislerimizi ibadetle terbiye edebilmeyi nasip etsin inşallah.” şeklinde konuştu.

Vatana hizmet…

Yaklaşık üç yıl önce kurulan bir dernek olduklarını hatırlatan Ahmet Hamdi Doğan, “Üç yıl önce devlet ve milleti temeline alan bir anlayışla kurulan İYSİAD, bugün bünyesinde 30 farklı sektörden toplam 106 üyeyi barındırıyor. Türkiye’nin, ekonomik büyüme, toplumsal kalkınma, teknolojik ilerleme gibi konularda bir atılım yapması gereken zamanda kurulan derneğimiz, ülkesine ve vatanına hizmet etmek isteyen kişilerden oluşmaktadır. İYSİAD, ortak paydası şehrine ve ülkesine değer katmak olan kişilerden oluştuğu için hedeflerine daha kolay ulaşacaktır. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz önemli projeler de bu amaca fayda sağlayacaktır.” İfadelerini kullandı.  

Başkan Ahmet Hamdi Doğan’ın ardından sahne alan Hakan Mengüç ise insanlarla ortak kaderi paylaşan neyin ortaya çıkışı ve onlar tarafından keşfedilişi hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Programda ney taksimi de yapan Hakan Mengüç, sergilediği performans ile konuklardan tam not aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.