Hava Durumu

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a farkındalık ödülü

8 Mart Kadınlar günü dolayısı ile Bacıbey Kent Kültür Derneği ve Türk Metal Sendikası ev sahipliğinde düzenlenen Kadın ve Farkındalık Ödülü İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a verildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a farkındalık ödülü

Bursa Türk Metal Sendikası toplantı salonunda gerçekleşen ödül töreninde İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın İznik'te "Hanım Elleri" Çarşısının oluşması için gösterdiği destek ve katkıdan dolayı, 2016 Hayme Ana Bacıbey ödülüne layık görüldü. Törene İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Burfaş Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy,Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan,İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Bursa Kadın Kuruluşları Birliği Kurucu Başkanı Aytaç Toker,Bacıbey Kent Kültür Derneği yönetiminden Ali Tombak, Türk Üniversiteleri Kadın Derneği Bursa Şubesi Sahabet Başkanı Rürkan Aras, Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Filiz Çilingir, Bursa Sağlık ve Eğitim Başkanı Nurten Erden ve Türk Metal Sendikası yönetici ve bürokratları katıldı.

HER BAŞARIDA KADIN VARDIR

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ödül törenindeki konuşmasında "Her başarının yanında kadın vardır. Başarıya giden yolda kadın emeği vardır. Nilüfer Hatunlar, Kara Fatma ve Hayme Anaların ülkelerin gelişmesi ve İmparatorlukların kurulmasında hep öncü olup büyük gayret sarfettiler. Sizlerde elinizi taşın altına koymalı ve mücadele etmelisiniz. Hep birlikte Kadın Erkek demeden 365 gün hep birlikte mücadele etmeliyiz. Kadınları erkeklerin arkasına koymadan hep birlikte yürüyelim. 8 Mart Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Allah dert verip derman aratmasın. Sizlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.