Hava Durumu

Kadın kooperatifinden destek buluşması

Bursa Kadın Destek, Üreticiler Kooperatifi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Çekirge Konak 18 Restaurant’ ta bir araya gelerek yardımlaşma ve dayanışma çayı düzenlediler.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kadın kooperatifinden destek buluşması

Başkan Melek Yücekaya, Başkan Yardımcısı Semra Döner, Yönetim Kurulu Üyeleri Nagihan Dörtfidan, Ayfer Özeren, Yüksel Ünal, Remziye Özer, Canan Yasav, Sevgi Saygı, Hanife Uluçay ve davetli kadınların bir arada eğlendiği gecenin sunuculuğunu da Bursa’nın renkli simalarından Macit Tunalı yaptı. Bursa Dans Bölgesi Başkanı Tülay Özkahraman ve partneri eşi Şenol’ un muhteşem Tango gösterisi, Kooperatif Onursal Başkanı Yüksel Ünal'ın Türk Sanat Musiki icrası görülmeğe değerdi.

Evlerinde küçük atölyelerinde Gorabet ev ekonomilerine destek olmak adına üreten kadınlara destek olmak, aracıları kaldırarak doğrudan alıcılarla buluşturmak, pazar kaynaklarını bulmak adına kurulan Bursa Kadın Girişimciler Üreticiler Destek Kooperatifi’nin Tanışma ve Dayanışma Çay'ında yapılan çekilişler ile yine kooperatif amaçlarında kullanılmak üzere gelirde elde edildi. Yoğun iş ve yaşam stresini bir arada eğlenerek atan hanımlar, mutlu ve memnun olduklarını ve tekrar böyle güzel bir organizasyonda buluşmak dileklerini bildirerek ayrıldılar.

Osman ÇETİN

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.