Hava Durumu

Kampüste Caz 24 Ekim'de Bursa'da

26 yıldır Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, festival klasiği haline gelen “Kampüste Caz” konserlerine bu yıl da devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kampüste Caz 24 Ekim'de Bursa'da
 Evrensel standartlarda Türkçe sözlü müzik yapma fikriyle yola çıkan, sesiyle ve etkileyici sahne performansıyla Türk Caz müziğinin en beğenilen isimlerinden olan Jülide Özçelik,Kampüste Caz kapsamında 24 Ekim 2016, Pazartesi günü Bursa Uludağ Üniversitesi’nde sahne alacak. Jülide Özçelik’e konserde gitarda Cem Tuncer, piyanoda Ercüment Orkut, basta Efecan Tuncer ve davulda Ediz Hafızoğlu’ndan oluşan ülkemizin önde gelen caz müzisyenleri eşlik edecek.

Festivalin en önemli etkinliklerinden biri olan Kampüste Caz24 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Bursa, Manisa, İzmir, Eskişehir, Adana, Mersin, Kayseri ve Ankara’da cazın coşkusunu ve heyecanını üniversiteli gençlerle buluşturacak.

26. Akbank Caz Festivali hakkında detaylı bilgi için www.akbanksanat.com vewww.akbankcaz.com adreslerinin yanısıra Akbank Sanat iPhone uygulaması vefacebook.com/AkbankSanattwitter.com/AkbankSanat adreslerini takip edebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.