Hava Durumu

Kayserili Derya, Almanya Güzellik Yarışmasına Damga Vurdu

Almanya'nın en güzel kızının seçildiği "Miss Germany 2018" yarışmasında 22 finalist arasına girmeyi başaran Türk asıllı Derya Sipahi, adından söz ettirmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kayserili Derya, Almanya Güzellik Yarışmasına Damga Vurdu
 Almanya güzellik yarışması "Miss Germany 2018" finalistlerinden Türk asıllı Derya Sipahi, Alman basınının ilgisini çekti.

KAYSERİLİ DERYA BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞACAK

"Miss Germany 2018" finali 24 Şubat Cumartesi akşamı Almanya'nın en büyük eğlence parkı Avrupa Parkı'nda düzenlenecek. Podyuma çıkacak olan 22 finalist arasından, Hessen eyaletini temsil eden, Frankfurt kentinden Kayseri kökenli Derya Sipahi (25) podyumda jürinin oylarını lehine çevirmek için yarışacak.

ALMAN BASININDA İLGİ ODAĞI OLDU

Yönetim danışmanlığı yapmakta olan Derya Sipahi 1.75 metre boyunda, kahverengi gözlü, uzun siyah saçlarıyla şimdiden Alman basının ilgi odağı oldu. Alman Bild gazetesinde ve çok sayıda yerel yayında tanıtılan finalist Derya Sipahi aynı gün internet haber portalı T-Online'ın geniş yer vererek Türk güzelini tanıttığı bir haberin konusuydu.

MANTI YEMEĞİNE BAYILIYOR

Boş zamanlarını seyahat ederek, dans ederek ve jetSki yaparak değerlendiren Derya en çok Kayseri'nin meşhur mantı yemeğine bayıldığını söyledi. Avrupa Parkı'nda finale hazırlanan Derya podyum çalışmaları için son hazırlıklarını tamamlıyor.

Kayserili Derya, Almanya'nın en iyi olmak için yarışıyor;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.