Hava Durumu

Kızlar Keyf-i Derya’da isteniyor (Bedia BARAK)

Kısa süre önce Bursa Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda açtığı Keyf-i Derya Kafe-Restoran’ın işletmecisi Derya Türel farklı konseptlerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ederken Türkiye’de daha önce yapılmamış farklı projelere imza atmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kızlar Keyf-i Derya’da isteniyor (Bedia BARAK)

Pijama partileri, kadınlar matinesi, özel evlilik teklifi konsepti, nikâh, nişan, kına gecesi ile kadınların özellikle vazgeçilmez mekânı olan Keyfi Derya şimdi kız istemelerin adresi oldu.

“KADINLARA YÖNELİK PROJELER SUNUYORUM”

Keyfi Derya Kafe-Restoran’ın işletmecisi Derya Türel, “İlk başta açılış amacımız devam ediyor. Organizasyon ağırlıklı bir işletme oldu. Ama daha çok kadınlara yönelik bir işletmemiz oldu. Çalışan kadınlarımıza, ev kadınlarımıza yönelik yeni projelerimizi hayata geçirerek kadınlarımızın eğlenmesi için hizmetler sunuyoruz. Tek arzumuz kadınlarımızın hayatın karmaşasından bir süre olsun uzaklaşması ve gönüllerince eğlenmesini sağlamak. Mutlu bir anne, mutlu bir evlat demek, mutlu bir eş demektir. Bir kadın olarak kadınların iç dünyasını çok iyi anlıyorum bu nedenle kadınların aktifleşmesi için farklı hizmetler sunuyorum.  Bizim işletmemiz ev rahatlığında olduğu için kadınlarımız çocuklarıyla rahatlıkla gelebiliyor” dedi.

“GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI ETKİNLİK VAR”

Türel, “Kadınlarımız günlerini artık burada yapıyor. Kadınlar matinesi yapıyoruz. Canlı müzik, Karaoke ile bazı bastırılmış yeteneklere kendini gösterme ve özgüven kazanabiliyor. Böylece sadece kadınlarımızı değil, erkekleri de yani kişiyi mutlu ediyor. Onların mutlu olduğunu görünce bizlerde mutlu oluyoruz. Arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirebiliyorlar. Kadınlar çocuklarıyla eğlence mekânına gidemiyor ama kadınlar matinesine çocuklarını da alıp gelebiliyor. Güvenli ve kadınlara yönelik bir ortam olduğu için eşleri de daha rahat izin veriyor. Genelde programlarımız akşam oluyor ama gündüz istekler olunca onları da yapıyoruz. Tamamen müşterinin talebine göre hareket ediyoruz. Hatta organizasyon başarısı olan kadınlara gelin kar ortağı olun, mekânı istediğiniz gibi kullanın diyerek iş imkânı sağlıyorum. Şuan 3 arkadaş var böyle çalıştığımız” diye konuştu.

“PİJAMA PARTİMİZ ÇOK TALEP GÖRDÜ”

Türel, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik ve çok yoğun talep gördü. Pijama partimiz gece 12 başlıyor ve sabaha kadar sürüyor. Sandalye ve masaları kaldırıyoruz. Yerlere minderler yerleştiriyoruz. Sabaha kadar türküler söyleyip oynuyoruz. Herkes pijamalarıyla geliyor. Çok eğlenceli ve keyifli oluyor. Bura da çok güzel kaynaşmalar, arkadaşlıklar gerçekleşiyor. Eskiden kızlar arkadaşlarının evine gider sohbet ederdi. Şimdi telefon, internet her şey yalan oldu. Biz o eski sıcak arkadaşlıkları, sohbet ve muhabbetleri burada canlandırıyoruz. Farklı duyguları yaşatıyoruz. Ticaret elbette olmalı ama en önemlisi bu mekâna giren insanların mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamak. Yeni nesil çok yalnız ve boş yetişiyor. Aileler hayat şartlarından yeterince ilgilenemiyor burada gençlerimize de katkımız olsun diye farklı konseptler, projeler hazırlıyoruz. Benimde büyük kızım ergenlik döneminde bu nedenle onları çok iyi anlayabiliyorum. Ayrıca doğum günleri, evlenme teklifleri, kahvaltılı, yemekli toplantılar, günler, özel davetler her türlü buluşma noktası burası. Fiyatlarımız çok uygun. Müşterilerimiz kendi reçetesini kendi hazırlıyor.  Yaz geliyor artık kınalarımız çoğunlukta olacak. Nişan, düğün hatta kız istemeler burada yapılıyor. Kahveleri biz yapıyoruz.  Evinizde yaptığınız her şeyi burada kendi eviniz gibi yapabilirsiniz. Ev yemekleri, pastalar, börekler, kısırlar, mezeler, çay, kahve, mısır patlatma her istediğiniz mevcut. Siz isteyin biz yapalım. Gelin Derya ablanız sizin için hizmet etsin, sizde eğlencenin keyfini çıkarın” dedi.

BEDİA BARAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.