Hava Durumu

Komşularıyla Otopark Krizi Yaşayan Burak Özçivit İki Arabasını Satışa Çıkardı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in altı arabadan oluşan 3 milyon TL'lik araç filosu, komşularını isyan ettirdi. Park yeri bulamayan komşularla arası açılan Özçivit, iki aracını satma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Komşularıyla Otopark Krizi Yaşayan Burak Özçivit İki Arabasını Satışa Çıkardı
 Haftaya cuma, kendisi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen ile mutlu evliliklerinin birinci yılını kutlayacak olan Burak Özçivit'in komşuları ile başı dertte.

6 ARABA KOMŞULARI İSYAN ETTİRDİ

Burak Özçivit'in herkesin malumu olan araba sevdası, evlendikten sonra oturmaya başladıkları Acarkent'teki komşuları ile arasını açtı. Ünlü çiftin toplamda altı arabaları olduğu için, diğer site sakinlerinin araçlarına park yeri bırakmadıkları iddia edildi.

İKİ ARABASINDAN VAZGEÇTİ

Bu yüzden hem kendisine, hem de komşularına sıkıntı yaşatan arabalardan kurtulmaya karar veren Burak Özçivit iki otolobilinden vazgeçti. Eşi Fahriye Evcen'e rahat etmesi için özel şoförlü Mercedes Vito alan Özçivit, eşinin BMW X1'ini ve kendi Range Rover'ını satılığa çıkardı.

GALERİSİNDE 3 MİLYON TL YATIYOR

Özçivit'in galerisinde; dağda bayırda kullandığı Jeep marka bir arazi aracı, uzun yollar için aldığı BMW 5.20d, cabrio Mercedes SL 500, Range Rover Autobiography, Fahriye Evcen'in BMW X1'i ve Evcen'e yeni satın aldığı Mercedes Vito var. Ortalama bir rakamla Burak Özçivit'in galerisinde 3 milyon TL yatıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.