Hava Durumu

KORUPARK 10 YAŞINDA!

Kurulduğu günden bugüne Bursalılara yepyeni bir alışveriş ve yaşam standardı sunan, daima Bursa’nın en iyi alışveriş merkezi olan Korupark, 10.yılını geride bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
KORUPARK 10 YAŞINDA!
 Kolektif İstanbul Konseri ile Korupark Kutlamalarına Ediyor Batı Trakya müziklerinin jazz ve funk tarzları ile birleşmesi sonucu hem eğlenceli hem bizden tınılara ulaşan Kolektif İstanbul, Korupark sahnesindeki yerini alacak. Grup, 22 Eylül Cuma akşamı 20:00’de Bursalıları müzik ve dans ile eğlendirmeye hazırlanıyor.
10. Yılın Coşkusunu, İlk Günkü Heyecanımızla Bursalılar ile Paylaşıyoruz Eylül 2007 yılında ziyaretçilerine ilk kez kapılarını açan Korupark, 10.yılını hazırladığı karnaval havasındaki etkinlikleri ile Eylül ayı boyunca ziyaretçileriyle birlikte kutlayacak. 16 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek olan; gezici kortej grupları, ünlü isimlerin gerçekleştireceği konserler, dj performansları, çocuklar için düzenlenen origami atölyesi, baloncuk show ve sirk atölye etkinlikleri ile tüm gün eğlence doruklarda yaşanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.